Jídelní lístek

Jídelní lístek Restaurace Renesance Zámeckého hotelu Třešť

Navštivte naši restauraci již tento víkend a nezapomeňte si s sebou vzít CLUBCARD a Klientskou kartu. Že ji ještě nemáte? Klikněte na odkaz a dozvíte se,  jak ji získat již při první návštěvě.

Tlačítka pro rychlý přechod:

POLEDNÍ MENU  | SPECIÁLNÍ NABÍDKA  | STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK  ALERGENY  | SHUTTLE BUS 


 

17. - 21.9. 2018

POLEDNÍ MENU

Ke stažení ve formátu pdf » »

Polévka a hlavní chod (výběr ze dvou druhů pokrmů)
Podáváme od 11:00 - 14:00 hod. do vyprodání zásob. Změna vyhrazena.

Přijímáme tyto poukázky:

 Přijímáme tyto poukázky

Denně od 11 - 14:00 hod.

Denní menu
Menu I s polévkou 110 Kč, Menu II s polévkou 89 Kč

Datum   Alergeny Název  
Pondělí 17. 9. 2018 Polévka  1a/3/6/7/9/13  Dýňová polévka
40 Kč 
  Menu I  1a/3/7  Bramborák plněný masovou směsí
110 Kč 
  Menu II  1a/3/7  Krůtí plátek na houbách, těstoviny
89 Kč 
         
                             
                                                                                                                                                                  
Úterý  18. 9. 2018 Polévka  1a/3/6/9/13  Hovězí vývar se zavářkou 40 Kč 
  Menu I  1a/3/7/12  Výpečky na pivu, houskové knedlíky, zelí
110 Kč 
  Menu II   1a/3/7/9  Chilli con carne, pečivo 89 Kč 
         
         

Středa 19. 9. 2018

Polévka  1a/3/6/7/9/13  Drůbeží krém s fazolkami
40 Kč
  Menu I   1a/3/7  Sekaná, bramborová kaše, okurkový salát
110 Kč
  Menu II  1a/3/7  Buchtičky s vanilkovým krémem
89 Kč
         
         
Čtvrtek  20. 9. 2018 Polévka  1a/3/6/9/13  Chlebová polévka 40 Kč 
  Menu I  1a/3/7/9  Hovězí maso na víně, opečené brambory
110 Kč 
  Menu II   1a/3/7  Smažená játra, cizrnový salát
89 Kč 
         
                                                                                                              
Pátek  21. 9. 2018 Polévka  1a/3/6/7/9/13  Zelná s klobásou
40 Kč 
  Menu I  1a/7  Pečené kuře, dušená rýže
110 Kč 
  Menu II

 1a/3/7

 Fazolky na smetaně, vařené brambory, vejce
89 Kč 

 Týdenní menu

                            100 g    Hovězí roštěná, hranolky 140 Kč
 100 g  1a  Marinovaný vepřový steak, dušená rýže
130 Kč
 100 g  1a/4/7  Zapečené rybí filé, hranolky
120 Kč
100 g  1a/3/7/9/10  Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka 110 Kč
                                            Cena s polévkou 

 

 

Seznam Alergenů 

 

 


 

STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK / Menu

Jídelní lístek ke stažení ve formátu pdf.

Předkrmy / Starters

Tartar z čerstvě uzeného lososa s rucolou, cherry rajčátkem a dijonským dresingem, A: 1a, 3, 4, 10.....150 Kč
Tartar of freshly smoked salmon, rucola and cherry tomatoes with Dijon dressing

Hovězí carpaccio s rucolou a parmezánem, A: 1a, 7..................................................................................170 Kč
Beef carpaccio with rucola and parmesan cheese


Polévky / Soups

Silný hovězí vývar, A: 1a, 3, 6, 9, 12, 13.......................................................................................................40 Kč
Strong beef broth

Zelná polévka s klobásou z Vysočiny, A: 1a, 6, 7, 12, 13..............................................................................45 Kč
Cabbage soup with sausage


Těstoviny/ Pasta

Fettuccine s kuřecím masem, špenátem a parmezánem, A: 1a, 3, 7.........................................................175 Kč
Fettuccine with chicken meat, spinach and parmesan cheese

Kuskus s grilovanou zeleninou a domácím sýrem, A: 1a, 6, 7, 12, 13.......................................................140 Kč
Couscous with grilled vegetables and farm cheese


Ryby a  saláty / Fish and salads

Dozlatova pečený čerstvý pstruh na másle z těšenovských sádek (220g+), A: 4, 7................................220 Kč
Fresh trout (from local fish farm Těšenov) roasted on butter (220g+)

Steak z lososa v dijonsko-medové marinádě s koprem na restované zelenině, A: 4, 7...........................260 Kč
Steak of salmon with Dijon-honey marinade, dill and roasted vegetables

Zámecký Caesar salát s kuřecím masem, parmezánem a dresinkem, A: 1a, 3, 4, 7, 10, 12.....................150 Kč
(originální receptura obsahuje ančovičky, na přání připravíme také jako bezmasý pokrm)
Caesar salad with roasted chicken brests,  parmesan cheese and dressing
(original recipe with anchovies, on reguest without meat)


Masové pokrmy / Meat dishes

200g    Grilovaný kuřecí steak s bylinkami na houbovém ragú, A: 7, 12.................................................180 Kč
             Grilled chicken steak with herbs in mushroom ragout

200g    Vepřová panenka se šafránovou omáčkou, A: 3, 7, 10.................................................................260 Kč
             Pork tenderloin in herbal crust

200g    Hovězí steak Tenderloin, A: 1a, 3, 7..............................................................................................390 Kč
             (kulatý plátek steaku z hovězí svíčkové, který je libový a jemný. Vhodnější je spíše pro ženy, mužům se může zdát příliš jemný).
             Beef steak Tenderloin

                  (It is a round slice of sirloin steak. Kind of meat, that is fat-free and very soft. It is preferable rather for women, men may seem too soft).


            Beef sirloin with cream sauce, cranberries and homemade czech dumplings

150g    Jelení guláš s opečenou cibulkou a karlovarskými knedlíky, A: 1a...............................................185 Kč
            Dear ragout (wild game from local woods) with fried onion and Carlsbad dumplings


             Roasted homemade smoked pork ribs with 3 kinds of sauce

150g    Tatarák z pravé svíčkové, 6 ks topinek s česnekem, A: 1a, 3, 7....................................................290 Kč
             Sirloin tartar with 6 slices of fried bread


Dezerty / Desserts

Francouzký čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou, A: 1a, 3, 7..............................................................75 Kč
French chocolate cake with vanilla ice cream

Creme brulée, A: 7.......................................................................................................................................75 Kč
Creme brulée


Přílohy / Side dishes – jednotná cena 40 Kč

Bramborový salát (na přání s jogurtem nebo s majonézou), A: 3, 7, 9, 10, 12
Potato salad (on request extra yogurt or mayonnaise)

Vařené brambory, A: 7
Boiled potatoes

Gratinované brambory, A: 7
Potatoes au gratin

Sezónní zeleninové pyré
Seasonal vegetable puree

Domácí americké brambory, A: 7
Homemade American potatoes

Šťouchané smetanové brambory s cibulkou, A: 7
Mashed potatoes with cream and onion

Houskové knedlíky 5ks, A: 1a, 3, 7
Bread dumplings 5 pcs

Karlovarské knedlíky 5ks, A: 1a, 3, 7
Carlsbad dumplings 5 pcs

Smažené krokety, A: 1a, 3, 7, 9
Croquettes

Smažené bramborové hranolky, A:  7
Chips (French fries)

Sypaná kukuřice na másle s bylinkami, A: 7
Corn grain on butter

Dušená rýže
Boiled rice

 

Přílohy / Side dishes – jednotná cena 55 Kč

Zelené fazolky na slanině
Green bean pods roasted with bacon

Grilovaná nebo dušená zelenina
Grilled or stewed vegetables

 

Omáčky / Sauces – jednotná cena 20 Kč

Tatarská omáčka, A: 3, 7
Tartar sauce

Dijonská omáčka, A: 10
Dijon sauce

Česneková omáčka, A: 7, 10
Garlic sauce

Švestková omáčka, A: 12
Plum sauce

Chilli omáčka
Chilli sauce


Naše pokrmy jsou připravovány výhradně z čerstvých regionálních surovin, za použití bylinek z vlastní zámecké pěstírny. Rádi Vám doporučíme vhodnou přílohu, případně si také můžete vybrat z naší aktuální sezónní nabídky pokrmů. Nevybrali jste si? Máte chuť na něco úplně jiného? Prozraďte nám Vaše přání. Věříme, že naplníme Vaše očekávání a jsme připraveni splnit veškerá Vaše přání.

Almost all side dishes and meals can be freely combined. If you cannot choose from the offered selection, please, do not hesitate to contact our staff for advice to find meals according to your taste.

Menu pro Vás připravil: Petr Pulicar, šéfkuchař

Vedoucí restauračního provozu: Jaroslav Lechnýř
Odpovědný vedoucí: Šimon Jeleňák, ředitel hotelu

Těšíme se na Vaši návštěvu!


 

Shuttle bus

Ve všední dny denně od 11 – 13:00 hod.

 
  • Polévka
  • Hlavní chod
  • Domácí limonáda, nebo studánková voda
  • Přeprava tam i zpět zdarma
Výhodné polední menu

Odjezdy mikrobusu

Volejte HOTLINE 567 224 247, vyzvedneme vás přímo ve firmě. 

  

Přijímáme tyto stravenky

Sodexho GASTRO PASS
Ticket Restaurant
Chèque Déjeuner
Stravenka ZHT

  Přijímáme tyto poukázky

Stravenka ZHT

 

 

Tlačítko rezervovat místa v zámecké restauraci