Jídelní lístek

Jídelní lístek Restaurace Renesance Zámeckého hotelu Třešť

Navštivte naši restauraci již tento víkend a nezapomeňte si s sebou vzít CLUBCARD a Klientskou kartu. Že ji ještě nemáte? Klikněte na odkaz a dozvíte se,  jak ji získat již při první návštěvě.

Tlačítka pro rychlý přechod:

POLEDNÍ MENU  | SPECIÁLNÍ NABÍDKA  | STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK  ALERGENY  | SHUTTLE BUS 


 

15. 1.  -  19. 1. 2018

POLEDNÍ MENU

Ke stažení ve formátu pdf » »

Polévka a hlavní chod (výběr ze dvou druhů pokrmů)
Podáváme od 11:00 - 14:00 hod. do vyprodání zásob. Změna vyhrazena.

Přijímáme tyto poukázky:

 Přijímáme tyto poukázky

Denně od 11 - 14:00 hod.

Denní menu
Menu I s polévkou 110 Kč, Menu II s polévkou 89 Kč

Datum   Alergeny Název  
Pondělí 15. 1. 2018 Polévka  1a/3/6/9/13  Čočková polévka
40 Kč
  Menu I  1a/3/7  Bramborák plněný masovou směsí
110 Kč
  Menu II  1a/3/7  Zapečené těstoviny s uzeným masem
89 Kč
         
                             
                                                                                                                                                                  
Úterý     16. 1. 2018 Polévka  1a/3/6/9/13  Hovězí vývar s masem a nudlemi
40 Kč
  Menu I  1a/3/4/7  Smažené rybí filé s bramborovou kaší a okurkou
110 Kč
  Menu II   1a/3/7/9/10  Zeleninový salát s kuřecím masem a pečivem
89 Kč
         
         
Středa   17. 1. 2018 Polévka  1a/3/6/7/9/13  Gulášová polévka
40 Kč
  Menu I   1a/3/7  Hovězí maso s křenovou om. a housk. knedlíky
110 Kč
  Menu II  1a/3/7  Lívance
89 Kč
         
         
Čtvrtek  18. 1. 2018 Polévka  1a/3/6/7/9/13  Zeleninová krémová polévka
40 Kč
  Menu I  1a/3/7  Kuřecí roláda s vařenými brambory
110 Kč
  Menu II   1a/3/7  Vepřová plec na paprice s těstovinami
89 Kč
         
                                                                                                              
Pátek     19. 1. 2018 Polévka  1a/3/6/7/9/13  Brokolicová polévka
40 Kč
  Menu I  1a/3/7/9/10  Masový špíz s kroketami
110 Kč
  Menu II  1a  Vepřová játra na cibulce s dušenou rýží
89 Kč

 Týdenní menu

                            100 g  1a/4/6/11  Kuřecí steak s hranolkami a omáčkou sweet & chilli 120 Kč
 100 g  1a/3/7/9/10  Smažený sýr s vařenými brambory a tatarskou omáčkou
110 Kč
 100 g  1a/7  Hovězí roštěná se šťouchanými brambory a slaninou
140 Kč
100 g  1a/9  Marinovaný steak z krkovice s dušenou rýží 130 Kč
                                              

 

 

 

 

Seznam Alergenů 

 

 


 

STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK / Menu

Jídelní lístek ke stažení ve formátu pdf.

Předkrmy / Starters

Caprese Napoli (mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) A: 1a, 7...........................................................90 Kč
Caprese Napoli (tomatoes, mozzarella, basil, olive oil)

Tartar z čerstvě uzeného lososa s rucolou, cherry rajčátkem a dijonským dresingem, A: 1a, 3, 4, 10.....150 Kč
Tartar of freshly smoked salmon, rucola and cherry tomatoes with Dijon dressing

Hovězí carpaccio s rucolou a parmezánem, A: 1a, 7..................................................................................170 Kč
Beef carpaccio with rucola and parmesan cheese

Karamelizovaný kozí sýr gratinovaný na carpacciu z červené řepy s dýňovým olejem, A: 1a, 7..............140 Kč
Beef carpaccio with rucola and parmesan cheese


 

Polévky / Soups

Zámecká česnečka se šunkou, sýrem a krutony, A: 1a, 6, 7, 9, 12, 13.........................................................40 Kč
Garlic soup with ham, cheese and bread croutons

Silný hovězí vývar, A: 1a, 3, 6, 9, 12, 13.......................................................................................................40 Kč
Strong beef broth

Zelná polévka s klobásou z Vysočiny, A: 1a, 6, 7, 12, 13..............................................................................45 Kč
Cabbage soup with sausage


 

Těstoviny, risotto… / Pasta, rissotto...

Fettuccine s kuřecím masem, špenátem a parmezánem, A: 1a, 3, 7.........................................................175 Kč
Fettuccine with chicken meat, spinach and parmesan cheese

Špagety Aglio olio, A: 1a, 3, 7.....................................................................................................................180 Kč
Spaghetti Aglio olio

Špagety s tygřími krevetami, cuketou, šalotkou a parmezánem, A: 1a, 3, 7, 14.......................................195 Kč
Spaghetti with tiger prawns, zucchini, shallots, Parmesan cheese

Risotto s pestem balsamico a parmezánem, A: 7, 12................................................................................160 Kč
Risotto with balsamic pesto and Parmesan

Kuskus s grilovanou zeleninou a domácím sýrem, A: 1a, 6, 7, 12, 13.......................................................140 Kč
Couscous with grilled vegetables and farm cheese


 

Ryby a  saláty / Fish and salads

Dozlatova pečený čerstvý pstruh na másle z těšenovských sádek (220g+), A: 4, 7................................220 Kč
Fresh trout (from local fish farm Těšenov) roasted on butter (220g+)

Candát na grilu s bylinkovým máslem, A: 4, 7.........................................................................................310 Kč
Grilled Zander fish served with herb butter

Steak z lososa v dijonsko-medové marinádě s koprem na restované zelenině, A: 4, 7...........................260 Kč
Steak of salmon with Dijon-honey marinade, dill and roasted vegetables

Zámecký Caesar salát s kuřecím masem, parmezánem a dresinkem, A: 1a, 3, 4, 7, 10, 12.....................150 Kč
(originální receptura obsahuje ančovičky, na přání připravíme také jako bezmasý pokrm)
Caesar salad with roasted chicken brests,  parmesan cheese and dressing
(original recipe with anchovies, on reguest without meat)

Sváteční míchaný sezónní salát s kousky lososa, A: 1a, 3, 7, 10, 12.........................................................155 Kč
Mixed festive seasonal salad


 

Drůbeží a vepřové maso / Poultry and pork

200g    Grilovaný kuřecí steak s bylinkami na houbovém ragú, A: 7, 12.................................................180 Kč
             Grilled chicken steak with herbs in mushroom ragout

200g    Vepřová panenka se šafránovou omáčkou, A: 3, 7, 10.................................................................260 Kč
             Pork tenderloin in herbal crust

200g    Grilovaná vepřová pečeně s liškami, šalvějí a baby karotkou, A: 1a, 3, 7, 10...............................230 Kč
             Roasted pork with mushrooms, salvia and baby carrots


 

Telecí a hovězí maso / Veal and beef

200g    Telecí řízek s citronem, A: 1A, 3, 7.................................................................................................215 Kč
             Veal fillet with lemon

200g    Marinovaná hovězí líčka po burgundsku s redukcí z červeného vína..........................................235 Kč
              Marinated beef cheeks - Bourgogne style - with red wine reduction

200g    Hovězí steak Tenderloin, A: 1a, 3, 7..............................................................................................390 Kč
             (kulatý plátek steaku z hovězí svíčkové, který je libový a jemný. Vhodnější je spíše pro ženy, mužům se může zdát příliš jemný).
             Beef steak Tenderloin

                  (It is a round slice of sirloin steak. Kind of meat, that is fat-free and very soft. It is preferable rather for women, men may seem too soft).

250g    Hovězí steak Rib Eye s bylinkovým máslem, A: 1a, 3, 7...............................................................320 Kč
             Beef steak Rib Eye, with herb butter
            
(Is often referred as the juiciest steak. Just because the fat gives it typical taste of the steak).


 

Tradiční česká kuchyně / Traditional Czech cuisine

150g    Svíčková na smetaně s brusinkami a domácími houskovými knedlíky, A: 1a, 7, 9, 10................180 Kč
            Beef sirloin with cream sauce, cranberries and homemade czech dumplings

150g    Jelení guláš s opečenou cibulkou a karlovarskými knedlíky, A: 1a...............................................185 Kč
            Dear ragout (wild game from local woods) with fried onion and Carlsbad dumplings

200g   Konfitované kachní stehno, červené a bílé zelí, variace knedlíků................................................240 Kč
            Duck leg confit, served with red and white cabbage with variety of dumplings

150g    Kachní prsa na červeném víně s gratinovanými brambory, A: 1a, 3, 7, 12...................................249 Kč
            Duck breast with red wine sauce and potatoes au gratin

500g    Zvolna pečené marinované vepřové koleno na černém pivu, A: 1a, 3, 7, 10, 12...........................165 Kč
             Slow-roasted marinated pork leg in dark beer

500g    Spare - Ribs, pečená vepřová žebra se třemi druhy omáček, A: 1a, 3, 7, 10, 12...........................165 Kč
             Roasted homemade smoked pork ribs with 3 kinds of sauce

150g    Tatarák z pravé svíčkové, 6 ks topinek s česnekem, A: 1a, 3, 7....................................................290 Kč
             Sirloin tartar with 6 slices of fried bread


 

Dezerty / Desserts

Francouzký čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou, A: 1a, 3, 7..............................................................75 Kč
French chocolate cake with vanilla ice cream

Mascarpone s čokoládovou polevou, A: 1a, 3, 7.........................................................................................75 Kč
Mascarpone with chocolate glaze

Panna cotta s karamelem, A: 7...................................................................................................................70 Kč
Panna cotta with caramel

Creme brulée, A: 7.......................................................................................................................................75 Kč
Creme brulée

Domácí koláč dle denní nabídky, A: 1a, 3, 7...............................................................................................55 Kč
Homemade pie of the day

Zmrzlinový pohár se sezónním ovocem a šlehačkou, A: 7, 12...................................................................60 Kč
Ice-cream sundae with seasonal fruit and whipped cream


 

Sýrové a masové mísy nejen k vínu
Cheese and meat platters, not only to wine

200g    Obložený sýrový talíř s čerstvým ovocem, ořechy a sušenými plody, pečivo, A: 1a, 7................150 Kč
             Cheese plate garnished with fresh fruit, nuts and dried fruits, bread

200g     Masový talíř s beraními rohy, kyselou okurkou a křišťálovými cibulkami, pečivo, A: 1a..........150 Kč
              Meat platter with pickled peppers, pickles and onions, bread

100g     Parmská šunka s okurkou, rajčaty a paprikou, pečivo, A: 1a......................................................190 Kč
              Prosciutto di Parma with cucumbers, tomatoes and peppers, bread


 

Přílohy / Side dishes – jednotná cena 40 Kč

Bramborové placky z Vysočiny, A: 1a, 3, 7, 9
Potato pancakes

Bramborový salát (na přání s jogurtem nebo s majonézou), A: 3, 7, 9, 10, 12
Potato salad (on request extra yogurt or mayonnaise)

Vařené brambory
Boiled potatoes

Bramborové pyré (smetanové s petrželkou, s křenem, s bylinkami), A: 7
Potato puree (cream with parsley, horseradish and herbs)

Domácí americké brambory
Homemade American potatoes

Mačkané smetanové brambory s cibulkou, A: 7
Mashed potatoes with cream and onion

Houskové knedlíky 5ks, A: 1a, 3, 7
Bread dumplings 5 pcs

Karlovarské knedlíky 5ks, A: 1a, 3, 7
Carlsbad dumplings 5 pcs

Bramborovo-bylinkové knedlíky 6ks, A: 1a, 3, 7
Potato-herbal dumplings 6 pcs

Smažené hranolky, krokety, A: 1a, 3, 7, 9
Chips (French fries), croquettes

Sypaná kukuřice na másle s bylinkami
Corn grain on butter

 

Přílohy / Side dishes – jednotná cena 55 Kč

Zelené fazolky na slanině
Green beans with bacon

Grilovaná zelenina
Grilled vegetables

Dušená rýže
Boiled rice

 

Omáčky / Sauces – jednotná cena 20 Kč

Tatarská omáčka, A: 3, 7
Tartar sauce

Dijonská omáčka, A: 10
Dijon sauce

Česneková omáčka, A: 7, 10
Garlic sauce

Švestková omáčka, A: 12
Plum sauce

Chilli omáčka
Chilli sauce


Naše pokrmy jsou připravovány výhradně z čerstvých regionálních surovin, za použití bylinek z vlastní zámecké pěstírny. Rádi Vám doporučíme vhodnou přílohu, případně si také můžete vybrat z naší aktuální sezónní nabídky pokrmů. Nevybrali jste si? Máte chuť na něco úplně jiného? Prozraďte nám Vaše přání. Věříme, že naplníme Vaše očekávání a jsme připraveni splnit veškerá Vaše přání.

Almost all side dishes and meals can be freely combined. If you cannot choose from the offered selection, please, do not hesitate to contact our staff for advice to find meals according to your taste.

Menu pro Vás připravil: Petr Pulicar, šéfkuchař

Vedoucí restauračního provozu: Jaroslav Lechnýř
Odpovědný vedoucí: Šimon Jeleňák, ředitel hotelu

Těšíme se na Vaši návštěvu!


 

 

Speciální sezónní nabídka

Prvorepublikové menuPrvorepublikové menu v Zámeckém hotelu Třešť

k příležitosti oslav 100 let od založení
samostatného Československého státu.

Menu ke stažení ve formátu pdf » »

 

 

 

Předkrm / Starter

Jemná králičí paštika s kapkou koňaku (Napoleon) ovoněná tymiánem, podávaná s hruškovým čatní brusinkové coulli, bagetka. A: 1a, 3, 7, 9.....................................................................................................90Kč

Fine rabbit pâté with a drop of cognac (Napoleon) flavored with thyme, served with pear chutney, cranberry coulis and a little baguette

Doporučení sommeliéra:

Zwiegeltrebe rose, polosuché, semi-dry 2016, 1 dcl..................................................................................30 Kč


 

 

Polévka / Soup

Krém z lesních hub s bramborami zjemněná zakysanou smetanou. A: 1a, 7, 9.......................................60Kč

Cream soup from forest mushroom with potatoes softened with sour cream.


 

 

Hlavní jídla / Main dishes

Pomalu dušená vepřová líčka s restovanými liškami, jemný karlovarský knedlík. A: 1a, 3, 7, 9............230 Kč

Slowly stewed pork cheek with roasted chanterelles, served with delicious Carlsbad dumplings.

Doporučení sommeliéra:

Rulandské šedé, suché, Sv. Floriánek 2016, 1 dcl.......................................................................................30 Kč

 

Pečený kapr na přepuštěném másle podávaný na glazovaných cibulkách, vařené brambory
s petrželkou, citrón. A: 4, 7.........................................................................................................................150Kč

Roasted carp on butter, served with glazed onion, boiled potatoes with parsley and lemon.

Doporučení sommeliéra:

Veltlínské Zelené,  suché, Sv. Floriánek 2016, 1 dcl...................................................................................30 Kč

 

Konfitované bažantí stehýnka s perníkovou omáčkou, zámecké krokety s mandlemi. A: 1a, 3, 7, 8.....240 Kč

Confit pheasant legs with ginger sauce, served with homemade croquettes with almonds.

Doporučení sommeliéra:

Svatovavřinecké, suché, Sv. Floriánek 2013, 1 dcl.....................................................................................30 Kč

 

Uzený hovězí jazyk s jemnou křenovou omáčkou, kynutý knedlík s žemlí. A: 1a, 3, 7, 9........................165 Kč

Smoked beef tongue with a delicate horseradish sauce, served with traditional Czech dumplings.

Doporučení sommeliéra:

Muškát Moravský, polosuché, Sv.  Floriánek, 2015, 1 dcl.........................................................................30 Kč


 

Dezert / Sweets

Sachrův  dort se šlehačkou a čerstvým ovocem. A: 1a, 3, 7........................................................................75 Kč

Traditional Viennese Sacher cake with whipped cream and fresh fruit.

Doporučení sommeliéra:

Lokus červený, fortifikované víno, 2011, 5 cl.............................................................................................40 Kč

 

Prezidentská bábovka se šlehačkou. A: 1a, 3, 7, 8......................................................................................35 Kč

Popular baked Gugelhupf cake "Bábovka" with whipped cream.

 



 

 

Shuttle bus

Ve všední dny denně od 11 – 13:00 hod.

 
  • Polévka
  • Hlavní chod
  • Domácí limonáda, nebo studánková voda
  • Přeprava tam i zpět zdarma
Výhodné polední menu

Odjezdy mikrobusu

Volejte HOTLINE 567 224 247, vyzvedneme vás přímo ve firmě. 

 

 

Přijímáme tyto stravenky

Sodexho GASTRO PASS
Ticket Restaurant
Chèque Déjeuner
Stravenka ZHT

  Přijímáme tyto poukázky

Stravenka ZHT

 

 

Tlačítko rezervovat místa v zámecké restauraci